Presentóuse el llibro ‘Dende a llareira con señardá. Cocina de Bual y del occidente asturianu’ de María Teresa López García

FalaVIVA. El xoves 12 de novembre presentóuse en Xixón, na Escola d’Hostelería (Paséu de Begoña, 30), ás oito da tarde, el libro Dende a llareira con señardá. Cocina de Bual y del occidente asturianu da bualesa María Teresa López García. As presentacióis del autora y del llibro féxolas José Antonio Fidalgo Alonso (profesor, escritor y crítico gastronómico). A editorial que publica el obra é a Fundación Nueva Asturies, que xa trabayara cua escritora occidental sacando á lluz el sou Vocabulariu de Bual y algúa cousa más. El acto foi aberto: a entrada foi de baldre. Pra os asistentes houbo un regalín: repartíronse exemplares del llibro’til fin d’esistencia col fin d’achegar a todo el mundo a gastronomía del conceyo de Bual y del occidente asturiano.
Imprimir
Advertisements

Dexa un retruque

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s